Werkplaats

Bij Bosch Car Service Bösing in Enschede beschikken we over een ruime en moderne werkplaats. Hier kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Dit geldt voor zowel personen- als lichte bedrijfswagens, maar ook voor campers tot 3500 kg. Daarbij maken wij altijd gebruik van professionele apparatuur en A-kwaliteit onderdelen.

_RLM8922 planner.jpg

Wij leveren vakmanschap en beschikken over verschillende specialismen onder een dak. Denk hierbij aan automaatbak spoelen, roetfilters reinigen en het uitlezen van storingen. Ook beschikken wij over de juiste apparatuur voor het bijvullen van uw airconditioning of het uitlijnen van uw auto. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Al onze gecertificeerde monteurs worden continu geschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk.

Meer weten over het onderhoud aan uw auto? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Lenteweg 46 in Enschede.

werkplaats 2.jpg