Storing & diagnose

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Helaas brengen deze systemen soms ook vervelende storingen met zich mee. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard. Bosch Car Service Bösing beschikt over diverse uitleesapparatuur en originele diagnoseapparatuur voor verschillende merken. Zo kunnen wij snel constateren wat er precies mis is en hoe we dit op kunnen lossen. Brandt er een lampje op uw dashboard? Kom dan vooral snel langs, want doorrijden is vaak niet verstandig!

storing.jpg

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Met onze moderne diagnoseapparatuur kunnen onze vakkundige monteurs een diagnose stellen, software updaten, sleutels inlezen, programmeren en modificaties uitvoeren. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg.

Storing in uw (elektrische) auto?
Het oplossen van storingen in (elektrische) auto’s is een vak apart. Daarom hebben we bij Bosch Car Service Bösing de juiste cursussen en trainingen gevolgd, zodat we gecertificeerd zijn om diagnoses te stellen, storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren aan reguliere en elektrische auto’s. Zo kunnen we u bij een storing in uw (elektrische) auto snel, deskundig en verantwoord helpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.